piet thomassen

Piet Thomassen

Aandachtsgebied: Communicatie

Mijn naam is Piet Thomassen (1949) en ik ben vader van twee geweldige dochters en opa van 3 kleinkinderen. Ik ben gehuwd en woon sinds 2020 in Oisterwijk. 

Na mijn technische studie in Enschede, tijdens mijn diensttijd in de Koninklijke Luchtmacht, heb ik voornamelijk in het westen gewoond en ben eind 80-er jaren Brabant in getrokken. M’n hele werkzame leven ben ik in de (tele)communicatie actief geweest, waarvan de laatste 25 jaar bij KPN waar ik een commerciële functie vervulde in de groot-zakelijke markt.

Na mijn pensionering ben ik een aantal jaren voor een Goede Doelen organisatie actief geweest als regiomanager voor Brabant en Limburg en daar heb ik de effecten van sociale betrokkenheid mogen ervaren. Hierdoor is mijn belangstelling voor het sociale domein
enorm versterkt en heb ik de uitdaging om de communicatie werkzaamheden voor de ASD hier in Oisterwijk vorm te geven met beide handen aangegrepen.

Ik probeer zo goed mogelijk de ambtelijke stukken die er met het College gewisseld worden 
in begrijpelijke tekst om te zetten, zodat de inwoners van Oisterwijk gaan inzien hoe sociale maatregelen kunnen ingrijpen op hun dagelijks leven. Ook probeer ik de ervaringen van inwoners op dit gebied weer te geven en daardoor mee te werken aan het oplossen van eventuele problemen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren om het leven in Oisterwijk een stuk prettiger te maken.