jan sinot

Jan Sinot

Aandachtsgebied: Wmo

Jan is geboren in Groningen en groeide op in Zaandam. Zijn schooltijd bracht hij o.a. in Tilburg, Berkel-Enschot en Oisterwijk door. Dit kwam door de vele verhuizingen van z’n ouders. Hij heeft enkele jaren op Durendael gezeten, waar hij actief was in leerlingenparlement en voor de schoolkrant. En vakantiewerk deed hij bij Wonderland. 

Jan woont in Haaren en is getrouwd met Anita, SEH-arts. Hij heeft 5 kinderen uit een tweetal relaties. Na de middelbare school heeft Jan HBO-Verpleegkunde gestudeerd en daarna nog een aantal post-HBO opleidingen gevolgd. Z’n carrière heeft hij vervolgd, na o.a. werkzaam te zijn geweest binnen de GGZ in de curatieve zorg, in het management van gezondheidszorg instellingen, o.a. bij de GGZ Midden-Brabant.

Na 2010 besloot hij zich volledig te gaan wijden aan de opvoeding en huishouding van z’n gezin en is hij met vervroegd pensioen huisman geworden.

Jan heeft veel bestuurlijke en maatschappelijke nevenfuncties vervuld, o.a. in het zaalvoetbal als nationaal en internationaal scheidsrechter. Maar ook als lid van de raad van toezicht van Buitenhof in Tilburg en als lid van de medezeggenschapsraad van de OBS de Hasselbraam in Haaren en het regiobestuur van Alzheimer Nederland.

Jan heeft een groot aantal hobby’s, o.a. koken en wijnkeuren, kamperen en tennis.

Hij heeft zich bij de ASD gemeld om mee te helpen de vele drempels die de sociale sector kent proberen te slechten en de werkwijze daarbinnen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Vooral voor de inwoners van Haaren waar hij veel mensen persoonlijk kent.